2cheap4fold

Overview

  • Sectors Restaurant
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 81
Bottom Promo

Company Description

Jó ötlet, hogy találjon valakit, aki ismeri a játékot, amit szeretne játszani, hogy segítsen tanulni. Próbáld meg elmagyarázni az embereknek a játék szabályait. Ha nem tudod, mit tegyél, kérdezd meg egy tapasztalt játékost. Győződjön meg róla, hogy ismeri a játékszabályokat, mielőtt elkezdi játszani. Annak érdekében, hogy pénzt a játék, fontos, hogy olvassa el a kártyákat. Ha nem vagy biztos benne, https://pokerkezek.com kérdezd meg egy játékost vagy egy tisztviselőt.

Próbáljon meg általános megértést szerezni a játékról. Ha nem érted a szabályokat, kérdezd meg egy tapasztalt játékost. A legjobb módja annak, hogy megtanuljunk egy játékot, hogy játsszunk vele. Olvassa el a kéz történetét, ha jobban meg akarja érteni a játékot. Ha egy eseményen játszik, kövesse a szabályokat, és figyeljen azokra a kártyákra, amelyek az utat járják. Ismerje meg a fogadási szabályokat és a játékosok fogadási körét.

Fogadja el a kihívást, finomítsa a készségeit, és élvezze a póker izgalmas világát, ahol minden kéz egy új lehetőség, hogy legyőzze az ellenfelét és győzelmet szerezzen. Tehát, függetlenül attól, hogy csak elkezdi a póker utazását, vagy szeretné fejleszteni készségeit, ne feledje, hogy a póker nem csak egy kártyajáték, hanem lenyűgöző kaland a stratégia és az emberi pszichológia területén.

Ez történt velem is az első versenyen. És megpróbáltam blöffölni, ahogy itt vagyok. Beszéltem magammal, hogy úgy gondolom, van valami. Amikor blöffölsz, meg kell tenned a B tervet. De amikor felhívtam egy pár hajtás után, egy ászot kaptam, és mindketten hajtottak. Egyenes dobást kapott, és én kaptam a diót. Szörnyű kéz volt a tárcán, de ez is egy nagyszerű kéz volt, amely rendkívül jól játszott. Aztán, amikor ásszal emeltem fel, és 4 találatot kapott, átvettem az asztalt.

Ez volt az első alkalom, hogy velem történt. A 1/2 PLO versenyben voltam, és majdnem 2 órát és egy kicsit foglalkoztam, és A4-es kompenzációt kaptam. Nem akarsz bajba kerülni a játékban. Nagy megértésem volt a blöffölésről, és helyesen csináltam, de amikor rossz kezeket játszottam, szörnyen játszották őket. Ez a tanulság azóta is velem van. Itt akartam blöffölni. A póker egy végtelen mélységű és összetett játék, amely a játékosok számára a készségek, a stratégia és a pszichológia egyedülálló keverékét kínálja.

Míg ez az útmutató szilárd alapot nyújt, a póker elsajátítása gyakorlást, tapasztalatot és a játék árnyalatainak mély megértését igényli. A póker művészetének elsajátítása. Talán az ellenfeled ismeri a flush húzását, és meg akarod próbálni meggyőzni őket arról, hogy nem tartasz egy flushot, de ez egy jó blöff. Bluffing olyan kézzel, amely nem jó. Néha van egy nagy kéz, és azt akarod, hogy blöffölni vele.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo